Bildemontering – vad är ens det?

Kan väl inte direkt påstå att jag är vidare bra på bilar. Jag vet vilka jag tycker är snygga och de har jag koll på namnen på men annars har jag till och med ganska dålig koll på olika märken. Antar att det är för att jag inte direkt har något stort intresse av dem så jag har inte brytt mig om att läsa på om det eller att lära mig. Blir lite onödig information som jag låter komma in genom ena örat men som sen får ramla ut lika snabbt genom den andra istället.

Därför om jag hör ord som bildemontering så har jag ingen som helst aning vad det handlar om. Tycker att det absolut viktigast är att se till att få ordning på dem alla så att det verkligen blir som man behöver att det ska vara. Så är det något som helst som krånglar eller som inte blir som man behöver så kan man lägga ner tid på att göra just den bildemonteringen istället. Tycker nog att jag kan komma att få ganska bra fokus på det.

Ljusnarsbergs Bildemontering AB sysslar med bildemontering men det är nog en av de få firmorna inom fordonsbranschen som jag har koll på och det är för att jag bor nära dem. Så jag åker förbi Ljusnarsbergs Bildemontering AB varje dag när jag ska till jobbet så vore väl lite pinsamt om jag inte hade koll på dem då så det är väl tur att jag har det. Sen vad bildemontering är det vet jag fortfarande inte.

Du gillar kanske också...