Fransförlängning för sommaren

Just under sommarhalvåret så är det väl egentligen ganska mycket lättare om kan slippa sminka sig. Om man kan passa på att få lite sol istället också. Sen är det klart tråkigt att gå runt med korta ögonfransar som knappt syns, men det går att fixa. Jag brukar göra fransförlängning under sommarhalvåret just för att jag ska slippa sminka mig men att jag ändå ska kunna ha långa och vackra ögonfransar. Så det är det jag hoppas på att jag ska kunna få gjort här och nu.

Sen vet jag inte säkert om det är precis det som jag kommer att få gjort men förhoppningsvis så kommer det att kunna ordna sig så att jag får tid för behandling på Ice Lashes så att jag kan göra mina fransar. Sen tycker jag det är lite kul att göra naglarna också, för att det håller så mycket längre än vad det gör med vanligt nagellack. Men det viktigast för mig är att jag vet att jag får gjort en fransförlängning så att jag får långa och fina ögonfransar och så att det sen inte blir något mer som jag behöver tänka på att göra i förhållande till sminkandet eller något sådant hela tiden.

Det finns ju både volym och singelfransar, där singel ser mer naturliga ut medan volym syns betydligt mer och där ser man att det är fransförlängning och att det inte är naturliga. Vilket man väljer att göra beror såklart helt och hållet på vad man föredrar men själv så tycker jag bäst om naturliga singelfransar och det brukar vara det jag gör varje gång jag gör min fransförlängning för sommaren hos Ice Lashes.

Du gillar kanske också...