En bar i Torsby

Hej, alla mina härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag skriver om lite allt möjligt! Jag vill passa på att tacka alla mina läsare för att ni kommer tillbaka hit varje vecka och sprider glädje och positivitet i kommentarerna. Det gör oerhört mycket för mig och för mitt driv när det kommer till att skriva nya inlägg här på bloggen. Jag ser nästan alltid mest fram emot era kommentarer faktiskt. Idag så tänkte jag skriva om någonting som jag vet att många av er har undrat över i tidigare inlägg, nämligen en restaurang och bar i Torsby som heter Larssons Brygga.

Det här är ett ställe som jag brukar gå till ganska så ofta när jag ska äta lunch, men jag tror aldrig att jag faktiskt har skrivit någonting om dem. Idag så blir det dock ändring på det! Som jag skrev lite tidigare så var det ju en hel del av er som undrade vart det var jag åt någonstans när jag la ut bilder på den goda och prisvärda maten som man får på Larssons Brygga. Jag har redan hunnit svara på många av er, men nu tänkte jag tillägna ett litet inlägg så att fler av er får upp ögonen för det här fantastiska stället. Det är verkligen hur bra stämning som helst, maten är god och priset är bra satt för det som man väljer att äta.