En målare i Södertälje

God morgon alla mina fina läsare och välkomna in till bloggen. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle måla om fasaden på min mysiga sommarstuga strax utanför Södertälje. Jag hoppas min berättelse kan vara till nytta för er, om ni också skulle behöva anlita er av en duktig och prisvärd målare i Södertälje! Jag ska nämna några ord helt kort om företaget som var här och gjorde jobbet. Det är en målare ifrån ett företag som heter Godfey Sserugga som har varit här. Det känns fint att kunna få tipsa er läsare om just det här företaget, för snart är sommaren här, och med den väcks många olika idéer om att renovera eller måla om. Vissa av er är säkerligen väldigt duktiga själva på att måla eller tapetsera, medans andra som jag föredrar att anlita ett företag för att få den här hjälpen, dessutom till en ganska så låg kostnad i och med att rotavdraget finns! 

 

Anledningen till att jag valde att anlita Godfrey Sserugga är för att vi i vår bostadsrättsförening inne i stan, har anlitat oss av honom flera gånger, så jag visste att det här är en målare som verkligen kan sin sak. Jobbet har utförts med största skicklighet och noggrant och effektivt. Det gick ganska snabbt också, men så är ju Godfrey Sserugga en riktigt proffsig målare! Så om ni liksom jag skulle behöva måla om, så kan jag inte tro något annat utan att även ni kommer att bli riktigt nöjda med denne målare i Södertälje. Godfrey Sserugga är en målare i Södertälje och i Tumba, men han kan också hjälpa till även i andra delar av Stockholm. Om ni vill, så kan ni givetvis få en offert av honom!